Home Srbija Udaljenost Niš – Čačak

Udaljenost Niš – Čačak

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Niš – Čačak je 185 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 140 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 2 sata i 53 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste kada iz Niša krenete na autoput E 75 prema Aleksincu. Dolazite do Pojata i isključujete se desno na put E 761 prema Ćićevcu. Nakon par kilometara skrećete desno na put 183, a zatim levo pratite put 187 prema Jasici i Kukljinu. Vozite ovim putem do Vitanovca a zatim skrećete levo na put 24. Nakon mesta Šumarice skrećete desno i pratite put 22 prema Čačku.

Drugi način jeste da iz Niša krenete istim putem, ali se od Jasike skreće prema Kruševcu i nastavlja istim putem E 761. Od Kruševca vozite preko Kraljeva i pratite put 179 prema Čačku.

Naravno, najbrži put jeste da iz Niša nastavite autoputem preko Paraćina, Ćuprije i Jagodine,. Isključujete se za Kragujevac, pratite put 24 i kod hotela „Euro gaj“ skrećete desno na put 182 preko Knića. Ovim putem se uključujete na put 22 prema Čačku. Benzinske pumpe koje prolazite su Lukoil i Jugopetrol pumpa.

Putarina iznosi 400 dianara za motorna vozila I kategorije, a 600 dianara za vozila II kategorije.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!