Home Srbija Udaljenost Kraljevo – Niš

Udaljenost Kraljevo – Niš

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Kraljevo – Niš je 146 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 107 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 2 sata i 4 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste da iz Kraljeva krenete putem E 761 preko Trstenika. Nastavljate kroz Ćićevac i uključujete se na autoput E 75 prema jugu. Prolazite Aleksinac, Gornju Toponicu i nakon par kilometara se isključujete levo za Niš.

Drugi način jeste da iz Kraljeva krenete kroz Kragujevac i sa puta 24 se uključujete na autoput E 75. ProlaziteJagodinu, Ćupriju, Paraćin, Aleksinac i isključujete se za Niš. Ovo rastojanje iznosi 203 km, pa će Vam biti potrebno oko 2 sata i 37 minuta vožnje.

Putarina na relaciji Pojate – Niš je 190 dinara za I kategoriju motornih vozila, a 290 dinara za II kategoriju. Za relaciju Lapovo – Niš je 400 dinara za I kategoriju, a 600 dinara za II kategoriju vozila.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!