Home Srbija Udaljenost Kragujevac – Vrnjačka Banja

Udaljenost Kragujevac – Vrnjačka Banja

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Kragujevac –Vrnjačka Banja je 60 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 43 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sata i 5 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najbliži put jeste kada iz Kragujevca krenete putem 24 prema Kniću, prolazite mesto Goločelo, a nakon par kilometara skrećete blago levo prateći isti put. Prolazite Vitanovac i skrećete levo na put 187 do Ugljareva a zatim desno prema Vrnjcima. Skrećete desno na puz E 761, i najzad desno na Pribački put. Vozite putem 208 a kod kružnog toka nastaite pravo kako bi došli do samog centra Vrnjačke banje. Drugi način jeste da iz Kragujevca krenete na isti način, ali preolazite Knić. Vozite putem 182, a zatim nastavljate levo na E 761. Prolazite grad Kraljevo i mesto Podunavci a zatim skrećete desno prema Vrnjačkoj banji. Ulazite u ulicu Velibora Markovića sve do kružnog toka i skrećete na prvi izlaz desno prema centru banje.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!