Home Srbija Udaljenost Kragujevac – Kruševac

Udaljenost Kragujevac – Kruševac

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Kragujevac –Kruševac je 109 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 59 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 1 sata i 27 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najbrži put jeste kada iz Kragujevca krenete putem 24 prema autoput E 75. Nakon par kilometara se desnom stranom uključujete a autoput i nastavljate prema Jagodini. Prolazite Ćupriju i Paraćin, naplatnu rampu u Pojatu i isključujete se prema Ćićevcu. Prolazite Stalać, Dedinu i pratite putokaze prema centru Kruševca.

Drugi način jeste da iz Kragujevca krenete putem 24 koji vodi za Kraljevo sve do Vitanovca, a zatim skrećete levo na put 187, nakon toga desno na put 418 i na kraju ponovo desno na put 5 prema Trsteniku. Prolazite Stopanju i pratite put za Kruševac.

Treći način, a ujedno i najkraći put jeste preko Rekovca. Iz Kragujevca krećete putem 187 prema Rekovcu, prolazite Oparić, Donji Krčin i Padež. Dolazite do Jasike, a uz putokaze za par minuta stižete do Kruševca. Ukupna kilometraža iznosi 76 kilometara, ali Vam je potrebno dosta vremena jer je put lošiji. Vožnja bez pauze trajaće oko 1 sat i 40 minuta.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!