Home Srbija Udaljenost Beograd – Vrnjačka Banja

Udaljenost Beograd – Vrnjačka Banja

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Vrnjačka banja je 199 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 134 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 2 sata i 38 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put, bar što se tiče kilometraže jeste put preko Mladenovca i Topole. Iz Beograda krećete na autoput E 75, ali se kod Malog Požarevca isključujete desno prema Mladenovcu, kretajući se putem 25. Zatim prolazite Kragujevac i priključujete se na put 24. Nastavljate do Vitanovca a onda skrećete levo na put 187. Nakon par kilometara skrećete desno i pratite put 411. Vrlo skoro se na kratko uključujete na evropski put 761, ali se ubrzo isključujete desno na Pribački put. Idete desno na put 208 koji Vas uvodi u Vrnjačku banju.

Naravno, ovo rastojanje možete preći i vozeći Ibarskom magistralom, ali moraćete odvojiti puno više vremena. Iako je kilometraža slična, zbog lošijeg puta trebaće Vam oko 3 sata i 10 minuta. Još jedan način da stignete do ove lekovite banje jeste i put preko Kruševca.

Putarina na ovoj relaciji iznosi 530 dinara za I kategoriju motornih vozila ili 800 dinara za II kategoriju vozila.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!