Home Bosna Udaljenost Beograd – Trebinje

Udaljenost Beograd – Trebinje

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Trebinje je 428 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 286 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 7 sati i 18 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada krenete iz Beograda južno putem E 763 prema Lazarevcu. Nakon par kilometara, ispred Ćelija skrećete desno na put 27 prema Valjevu. Prolazite Valjevo, i levo izlazite na put 170. Prolazite pored Drine, paralelno sa granicom prema Bajinoj bašti. Nastavljate prema jugu i skrećete desno na put E 761/ 28 prema Mokroj Gori. Uskoro ulazite u Bosnu i Hercegovinu. Vozite putem koji je obeležen kao M5, prolazite Višegrad vozeći pored Drine. Nastavljate putem M20, a ispred ulaza u grad skećete levo u Dušanovu.

Drugi način kako preći ovo rastojanje je da krenete iz Beograda autoputem E 75, ali se kod Malog Požarevca isključujete desno i vozite prema Mladenovcu prateći put 25. Pratite put za Gornji Milanovac, Čačak, Ovčar banju i Požegu. Vozite i dalje istim putem, E 763 i prolazite Užice. Nastavljate prema Mokroj Gori, a ostatak puta je isti.

Naravno možete putovati i preko Sremske Mitrovice i Loznice, gde uskoro preolazite granicu sa Bosnom kretajući se prema Zvorniku južno, do uključenja na pomenuti put M20.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!