Home Srbija Udaljenost Beograd – Sombor

Udaljenost Beograd – Sombor

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Sombor je 182 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 152 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 2 sata i 17 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji je: Krećete iz Beograda na autoput E 70, a zatim se desno uključujete na E 75 prema Staroj Pazovi. Prolazite pored Novog Sada i dalje se krećete autoputem prema severu Srbije. Isključujete se desno, i desno skrećete na put 15 prema Vrbasu. Prolazite pored Vrbasa, prelazite Crvenku i Kljajićevo. Sa puta 15 skrećete levo u Josipa Pančića, i desno se uključujete na put 12. Drugi način jeste da kod Novog Sada skrenete desno na put 120 prema Temerinu. Prolazite Temerin a kod Bačkog Gradište se uključujete na put 122. Prolazite Bečej a onda se levo uključujete na put 109 prema Bačkoj Topoli. Nastavljate putem 105 i kod Bačkog Sokolca skrećete levo prema Kljajićevu. Ostatak puta je isti.

Putarina na ovoj relaciji iznosi: 330 dinara za I kategoriju motornih vozila, a 500 dinara za II kategoriju vozila.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!