Home Crna Gora Udaljenost Beograd – Podgorica

Udaljenost Beograd – Podgorica

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Podgorica je 430 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 279 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko7 sati i 36 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Beograda krenete putem E 763, nastavite putem 22, aispred Ćelija skrećete desno na put 27. Prolazite Lajkovac krećete se prema Valjevu. Ispred Valjeva skrećete levo prateći put 21 i u neposrednoj blizini Glumača skrećete desno, a zatim levo i ponovo desno prema Sevojnu. Uključujete se ponovo na E 763, prolazite Užice, Zlatibor, Novu Varoš, Prijepolje, Belo Polje i Mojkovac. Vozite putem E 65/ E 80 gde nakon par kilometara ulazite u Bulevar Vilija Branta, a nakon kružnog toka skrećete desno u ulicu Bracana Bracanovića.

Naravno, rastojanje od Beograda do Crne Gore možete proći i preko Novog Pazara, Bosne i preko Žabljaka. U principu trajanje puta zavisi od Vašeg izbora same vožnje, gde želite da prođete. Ako se odlučite preko Žabljaka, početak puta je isti, ali se kod Prijepolja skreće desno prema graničnom prelazu Jabuka, prolazite granicu i idete prema Pljevlji, Žabljaku i Nikšiću.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!