Home Makedonija Udaljenost Beograd – Ohrid

Udaljenost Beograd – Ohrid

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Ohrid je 613 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 409 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 6 sati i 50 minuta vožnje.

Rastojanje između ova dva grada možete preći tako što: Iz Beograda krećete kroz Bulevar vojvode Putnika, izlazite na autoput E 75, i prolazite Jagodinu, Niš, Vranje, Skoplje. I dalje se krećete autoputem E 65/A2 i A3 do Tetova, zatim prolazite Gostivar i Kičevo. Krećete se Železničkom i desno se isključujete sa autoputa u ulicu Abaz Emin, i desno skrećete u ulicu Anastasija Uzanova.

Možete voziti i drugom relacijom: Iz Beograda, preko Niša, zatim preko Kumanova i Velesa. Izlazite sa autoputa prema Prilepu, prolazite Bitolj i nakon par kilometara ulazite u Ohrid. Ova putanja je nešto duža i iznosi oko 640 km.

Putarine na ovoj relaciji su: Od Beograda do Niša za I kategoriju iznosi 730 dinara, odnosno 1100 dinara za II kategoriju. Od Niša do Leskovca za I kategoriju 190 dinara, za II 280 dinara. Preko Tetova putarine su: 50, 30, 30, 30, 20, 20, dakle 180 denera ili oko 3 evra sve ukupno.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!