Home Srbija Udaljenost Beograd – Negotin

Udaljenost Beograd – Negotin

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd – Negotin je 237 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 177 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 3 sata i 35 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste da iz Beograda krenete autoputem E 75 prema jugu Srbije. Sa autoputa se isključujete za Požarevac i pratite put 33. Od Požarevca nastavljate putem 34 do Beranja, skrećete desno i vozite do skretanja levo na put 162. Ovaj put pratite do ponovnog uključenja na 34. Vozite pored Dunava i granice sa Rumunijom sve do skretanja desno na put 165. Nakon mesta Klokočevac skrećete levo na put 33 prema Negotinu.

Drugi način jeste da iz Beograda pratite autoput E 75, ali se isključujete desno kod Paraćina na put 36. Pratite Zaječarski put i nakon Zaječara se uključujete na put 35 prema Negotinu.

Putarina iznosi: Od Beograda do Paraćina 490 dinara za motorna vozila I kategorije, a 740 dinara za vozila II kategorije. Ako se isključujete sa autoputa kod Požarevca onda je: 180 dinara za vozila I kategorije, a 270 dinara za II kategoriju.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!