Home Evropa Udaljenost Beograd – London

Udaljenost Beograd – London

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-London je 2097 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 1694 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 20 sati i 30 minuta vožnje bez pauza naravno.

Ako se odlučite za automobil ili putovanje autobusom krećete iz Beograda kroz Mađarsku, zatim kroz Austriju, Nemačku i Belgiju. Iz Francuske do Velike Britanije možete ići brodom/trajektom, ili vozom kroz tunel.

Cene povratne avionske karte za Beograd-London kreće se od 322 € – 556 € u zavisnosti od avio-prevoznika, mesta presedanja i aerodroma na koji avion sleće u Londonu.

Ako putujete domaćom avio-kompanijom Air Serbia sa aerodroma Nikola Tesla najjeftinija povratna karta jeste 300 €, naravno u zavisnosti od termina kada putujete. Trajanje leta avionom na relaciji Beograd-London traje 3 sata ukoliko putujete direktno, u slučaju presedanja sve zavisi od toga koliko se čeka na aerodromu na kom se vrši presedanje.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!