Home Srbija Udaljenost Beograd – Kopaonik

Udaljenost Beograd – Kopaonik

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Kopaonik je 277 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 172 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko tri sata i 34 minuta vožnje.

Ubedljivo najbrži put jeste put preko Kruševca. Iz Beograda izlazite na autoput E 75, prema Malom Požarevcu.Dolazite do naplatne rampe Pojata, isključujete se sa autoputa desnom stranom i idete prema Ćićevcu (put 5). Prolazite Mrzenicu, Dedinu i ulazite u Kruševac. Idete kroz Bivolje, levo se priključujete na put 38, prolazite Lazaricu, Skrećete levo u Železničku i Ulicu Predraga Stanojevića gde izlazite iz grada Kruševca. Nastavljate levo na put 207.Ispred Vitkova skrećete levo na put 211 koji vodi preko Brusa. U istom smeru prelazite na put 210 koji Vas vodi do Nacionalnog parka Kopaonik.

Najkraći put jeste od Beograda prema Lazarevcu, kroz Preljinu, Kraljevo, Biljanovac i Jošaničku Banju.

Možete putovati i preko Kragujevca, i to: Iz Beograda do Kragujevca autoputem, zatim prema Kraljevu, i ponovo kroz Biljanovac, Jošaničku Banju do Kopaonika. Ili možete od Kragujevca na put 24, zatim na put 187, desno ka Vrnjačkoj banji na put 208.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!