Home Srbija Udaljenost Beograd – Kopaonik

Udaljenost Beograd – Kopaonik

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd-Kopaonik je 277 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 172 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko tri sata i 34 minuta vožnje.

Ubedljivo najbrži put jeste put preko Kruševca. Iz Beograda izlazite na autoput E 75, prema Malom Požarevcu.Dolazite do naplatne rampe Pojata, isključujete se sa autoputa desnom stranom i idete prema Ćićevcu (put 5). Prolazite Mrzenicu, Dedinu i ulazite u Kruševac. Idete kroz Bivolje, levo se priključujete na put 38, prolazite Lazaricu, Skrećete levo u Železničku i Ulicu Predraga Stanojevića gde izlazite iz grada Kruševca. Nastavljate levo na put 207.Ispred Vitkova skrećete levo na put 211 koji vodi preko Brusa. U istom smeru prelazite na put 210 koji Vas vodi do Nacionalnog parka Kopaonik.

Najkraći put jeste od Beograda prema Lazarevcu, kroz Preljinu, Kraljevo, Biljanovac i Jošaničku Banju.

Možete putovati i preko Kragujevca, i to: Iz Beograda do Kragujevca autoputem, zatim prema Kraljevu, i ponovo kroz Biljanovac, Jošaničku Banju do Kopaonika. Ili možete od Kragujevca na put 24, zatim na put 187, desno ka Vrnjačkoj banji na put 208.

Click Here To Join Native Media

You may also like

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!