Home Crna Gora Udaljenost Beograd – Bar

Udaljenost Beograd – Bar

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd – Bar je 481 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 306 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom potrebno je oko 8 sata i 28 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put jeste kada iz Beograda krenete putem 22 prema Lazarevcu ili putem koji je na mapi obeležen kao put E 763. Ispred mesta Ćelije nastavljate desno na put 27 prema Valjevu, ispred Valjeva skrećete levo na put 21 prema Požegi. Ispred Požege kod mesta Glumač skrećete desno i vozite prema evojnu gde se uključujete na E 763 prema Užicu. Prolazite Zlatibor, Novu Varoš i Prijepolje, a nakon par kilometara i granicu sa Crnom Gorom. Kroz Crnu Goru vozite istim putem, prolazite Bijelo Polje, uključujete se na autoput E 65/ E 80 i nastavljate prema Podgorici. Pratite E 80 kroz Sutomore, Šušanj i dolazite do Bara.

Drugi način jeste da iz Beograda krenete autoputem E 75, isključujte se desno na put 25 prema Mladenovcu, prolazite Topolu, Rudnik i put za Čačak. Pratite put E 763 kroz Požegu i od Užica nastavljate istim putem.

Putarina na ovoj relaciji zavisi od pravca putovanja i odabira autoputa.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!