Home Srbija Udaljenost Beograd – Bačka Topola

Udaljenost Beograd – Bačka Topola

by Dn82aV47

Udaljenost između mesta Beograd –Bačka Topola je 157 kilometara. Mapa pokazuje, da, kada je u pitanju vazdušna udaljenost, razdaljina između ova dva grada iznosi 131 km.

Da bi se prešla navedena kilometraža, putničkim automobilom ili autobusom potrebno je oko 1 sata i 37 minuta vožnje bez pravljenja pauza.

Najkraći put na ovoj relaciji jeste kada iz Beograda krenete autoputem E 75 prema severu. Prolazite Novu i Staru Pazovu, Inđiju i Novi Sad. Nastavljate kroz Feketić i isključujete se desno na put 105 prema Bačkoj Topoli.

Drugi način jeste da iz Beograda takođe krenete autoputem, ali se isključujete desno prema Borči. Pratite Zrenjaninski put koji je na mapi obeležen kao put 13 i prolazite Zrenjanin. Još par kilometara vozite istim putem i skrećete levo na put 116/ 15 prema Bečeju. Od Bečeja nastavljate putem 109 prema Bačkoj Topoli. Ovo rastojanje možete preći i tako što ćete od Beograda pre Zrenjanina skrenuti sa puta 13 levo na put 129 prema Titelu. Put Vas vodi do Šajkaša, a od Šajkaša pratite put 114 do uključenja na autoput prema Bačkoj Topoli. Rastojanje za ovaj primer je oko 180 km.

Putarina zavisi isključivo od mesta uključenja na autoput.

You may also like

error: Sadržaj je zaštićen !!